Contact

Sterretjes "Happy Birthday"

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wat is er voor nodig om iemand echt te verrassen op zijn of haar verjaardag? Behalve leuke cadeautjes en een heerlijke taart, topt een gave kaars het geheel toch wel af. En dan is deze helemaal leuk, in de taart en later als accessoire!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Verrassing! Hartelijk Gefeliciteerd- en het verjaardagslied kan worden ingezet, tot grote schaamte van de jarige. Hoewel de jarige altijd heel hard roept dat hij of zij niet wil dat er gezongen wordt, vinden ze het uiteindelijk heel erg leuk. Even het stralende middelpunt en daarover gesproken: met deze kaars in de verjaardagstaart spreek je van een stralend en liefdevol middelpunt. Dit is toch stukken leuker dan een paar van die knullige kaarsjes? Ook een hele subtiele oplossing voor iemand die eigenlijk liever niet meer wil weten hoe oud hij of zij wordt. Ach, wat maakt het allemaal uit. Age ain't nothing but a number. Zolang je maar stralend gelukkig bent en dat wordt je door deze fijne dag zeker.

De kaars is dan de zogeheten kers op de taart, maar dan in hartjesvorm. Dit exemplaar geeft sterretjes af in plaats van de klassieke vlam en dat is toch reuze-gezellig om naar te kijken wanneer je hapjes neemt van de taart en van je glas champagne nipt. Kon dat maar het hele leven! Nadat het kaarsje opgebrand is, laat je 'm afkoelen en kan 'ie zo een plant in ter decoratie, of achter de spiegel. Deze kaars heeft zo'n goed basic-ontwerp dat 'ie eigenlijk overal leuk bij is. En zo zal je die ene verjaardag altijd onthouden! Dat is ook wat waard. En wat let je om deze kaars vervolgens ook cadeau te doen aan een vriendin. Je hebt tenslotte gezien hoe blij zij ervan werden toen jij 'm kreeg. Zo heb jij nóg een leuke verjaardag en zij ook weer een leuk accessoire.


Productdetails

  • 4 stuks in cadeauverpakking ''happy birthday''

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-16T16:10:27+00:00