Contact

Sterretjes "Geluk"

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Steuntje in de rug, hart onder de riem - wat dan ook, ieder mens kan weleens een extra beetje geluk gebruiken. Jij kan iemand anders zijn leven niet sturen, maar je kan hem of haar wel iets kleins geven wat mogelijk geluk brengt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze kaarsen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet voor niets. Ze zien er leuk uit, branden lang en niet in de klassieke vlam, maar in sterretjes. En als ze opgebrand zijn, dienen ze als accessoire. Ken je iemand die het zwaar heeft gehad de afgelopen maanden en wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Geef hem of haar deze kaars cadeau, het zal heel erg gewaardeerd worden. Of misschien heeft iemand in je omgeving net een nieuwe baan en slaat een week voordat ze daadwerkelijk begint de faalangst toe: 'kan ik dit wel' - 'ben ik wel goed genoeg?' - jazeker is ze dat.

Door dit cadeautje steek je haar nog even een extra hart, of eigenlijk een kaars, onder de riem. Las even een lekker vriendinnenavondje in, drink een glas, steek de kaars aan en proost op jarenlange vriendschap. Of juist nog hele prille, goede vriendschap. Behalve voor een vriendin is zo'n kaars natuurlijk ook leuk voor je lieve moeder die door de jaren heen aan je zij heeft gestaan. Of voor je oma die net te horen heeft gekregen dat ze geopereerd moet worden. Kortom: deze kaars is goed voor vele gelegenheden en hij gaat lang mee. Het is net Oud en Nieuw als je deze kaars aansteekt. Hups, de rondte in met die sterretjes. Superleuk. En wil je 'm cadeau geven, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over de verpakking - signed, sealed, delivered! Wat wil je nog meer... behalve deze kaars.

Productdetails

  • Hoogte: 19,5 cm
  • Diameter: 55 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:13:17+00:00