Contact

Sterrenbeeld in glazen blok met gravure

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je persoonlijke sterrenbeeld als gelaserde gravure in een blok glas is al een prachtig gezicht. Met de persoonlijke tekst erbij is dit een uniek en persoonlijk cadeau wat je iedereen bij tal van gelegenheden kunt schenken. De sterren staan goed als je dit fraaie cadeau mag ontvangen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Persoonlijker kan een cadeau bijna niet zijn. Met maar liefst twaalf mogelijkheden kun je dit astrologische cadeau laten vormgeven. Natuurlijk kies je het sterrenbeeld van de ontvanger uit en laat je aan de voorkant een persoonlijke tekst graveren. Het decoratiestuk is een blikvanger die zich zowel thuis op de vensterbank als op het bureau van het kantoor prima op zijn plek voelt.

Door het driedimensionale effect kun je het persoonlijke sterrenbeeld van alle kanten bekijken. Het bijzondere aan dit in glas weergegeven sterrenbeeld is de gedetailleerde dierenriem waarin je alle twaalf symbolen van de astrologische tekens terugvindt. In het midden staat het gelaserde en uniek vormgegeven sterrenbeeld. Twee prachtige hoofden staan voor Tweelingen, terwijl Poseidon met zijn drietand het sterrenbeeld Waterman representeert.

Dit unieke cadeau valt gegarandeerd in de smaak, omdat de sterrenbeelden op een bijzonder originele manier zijn vormgegeven. Het sterrenbeeld in een glazen blok is een uitstekend verjaardagscadeau, maar is ook als afscheidscadeau voor een collega prima geschikt. Hoe de persoonlijke boodschap van maximaal 30 tekens luidt, dat hangt af van de creativiteit van degene die dit cadeau schenken wil. Informeer van tevoren wel goed naar de geboortedatum van de gelukkige ontvangster, want die is bij het bestellen van dit cadeau natuurlijk van uiterst belang!

Productdetails

  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T23:17:05+00:00