Contact

Steely fotomagneten

Vanaf € 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een koelkast met foto's erop is altijd een leuke blikvanger in de keuken. Deze Steely fotomagneten zijn oersterk en plakken de foto's netjes op de koelkastdeur. Geen aan een laatste restje plakband hangende foto's of kaarten meer, maar met deze Steely fotomagneten tover je altijd een cool, overzichtelijk kaarten- en fotopanorama tevoorschijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Maar liefst 10 stuks bevinden zich in de verpakking met Steely fotomagneten. Meer dan voldoende om de lievelingsfoto op de koelkastdeur te bevestigen, want in een dichtgeslagen fotoalbum hoort die foto niet thuis. Ook de bijzondere ansichtkaart met die spreuk die je iedere dag zou moeten lezen of het uitzicht waar je dagelijks van genieten kunt verdient een mooi plekje op de witte, metalen deur. De Steely fotomagneten met een diameter van 5 mm zijn 3 mm hoog. Door hun strakke look gaat er niks van de schoonheid op de foto verloren. Dat is nogal eens het geval als een foto met allerlei bonte, artistieke magneten wordt opgehangen die vervolgens meer aandacht trekken dan de foto, tekening of ansichtkaart waar het uiteindelijk om ging.

Door de supersterke magnetische kracht zullen de decoraties niet bij het minste of geringste van de koelkastdeur vliegen. Niets is irritanter dan telkens de magneetjes en kaarten van de vloer te moeten oprapen als je een pak melk of een stuk kaas uit de koelkast haalt. De Steely fotomagneten zijn niet alleen voor foto's uitstekend geschikt, want je kunt zelf bedenken wat je op wilt hangen. Van een kalender tot een menukaart en van een poster tot een kranten- of tijdschriftpagina. Een handig cadeautje dat altijd past!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-07-15T02:07:53+00:00