Contact

Steak Champ vleesthermometerset

€ 64,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze Steakchamp is het ultieme hulpje voor een uitermate goed gelukte steak. Want je kunt wel een lekker stuk vlees kopen, maar hij wordt pas echt lekker als je hem goed kunt klaarmaken. Met deze handige thermometers is dat geen enkel probleem meer! Handig voor in de keuken maar ook op de barbecue!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor iedereen die een goed stuk vlees, en vooral een goede steak kan waarderen. En wie kan dat nu niet - buiten vegetariërs wellicht. Deze set bevat twee thermometers die precies aangeven wanneer je steak klaar is, eentje voor medium en de andere medium rare. Een super set, want dat zijn de enige manieren waarop je een steak zou moeten eten, mensen die hem well done willen moeten maar een plek zoeken waar andere mensen zijn die een goed stuk vlees niet kunnen waarderen! Over smaak valt niet te twisten, dat klopt, maar over een goed gebakken steak hoef je met dit cadeautje ook nooit meer te twisten! Geweldig cadeau voor iedereen die graag kookt en die ook graag echt lekker kookt.

Een set thermometers die er voor zorgen dat die lekkere dure stukken vlees ook echt goed bereid kunnen worden, zodat je er optimaal van kunt genieten wanneer ze op je bord belanden. Ook uitermate geschikt voor gebruik op een barbecue. Kortom, een super cadeau voor alle vleeseters! Een cadeautje waar elke gastheer of gastvrouw je enorm dankbaar voor zal zijn. En dat er ook een beetje eigenbelang meespeelt wanneer je dit cadeautje mee brengt voor een barbecue feestje, daar zal niemand raar van opkijken!

Productdetails

über die SteakChamp-Produkte:

  • kein Einstellen, keine Kabel, kein Temperaturablesen
  • patentierte Messtechnik über die ganze Fühleroberfläche hinweg
  • 20 Jahre Anwendung ohne Batterietausch bei bis zu 500°C (bei einem Steak pro Woche)
  • Made in Germany
  • von namhaften Designern gestaltet
  • auch für Schwein, Wild, Lamm und Fisch geeignet!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-31T21:54:58+00:00