Contact

Star Wars: zelfroerende beker

€ 26,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Feel the force! Deze beker maakt in een handomdraai de beste koffie en thee, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te doen. Vanaf nu is een lepel overbodig. De mok is daarmee een perfect cadeau voor alle Jedi's onder vrienden en bekenden. Voor de bereiding van heerlijke dranken is alleen de „force“ nodig. Daarnaast heeft de mok een geweldige opdruk met originele tekst van Darth Vader. Een perfect cadeau voor alle Star Wars liefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Darth Vader gebruikt zeker geen andere beker dan deze zelfroerende mok! Want alleen deze beker met het citaat „The force is strong with this one“ is goed genoeg voor de gevreesde Sith. Met zijn donkere kostuum en zijn zware stem wordt hij door iedereen gevreesd. Maar niemand wist dat Darth Vader in vorm van deze beker ook heel behulpzaam kan zijn! Ook in jouw omgeving zijn vast een hele hoop liefhebbers van Star Wars te vinden, die deze beker graag willen bezitten.

Waar je de beker ook mee naar toe neemt, iedereen zal onder de indruk zijn van deze mok. Deze roert namelijk alle lievelingsdranken of soepen alleen door wilskracht (en de batterijen helpen ook een beetje). Het is dus niet alleen een blikvanger, maar ook nog eens ontzettend handig. Vanaf nu kun je de Kracht van deze beker ook eindelijk gebruiken en het zal het gedrag van iedereen in je omgeving zichtbaar veranderen. Jouw kleine broertje zal vanaf nu zonder probleem zijn zakgeld uitlenen, je collega's zijn vanaf nu altijd aardig tegen je en vrouwen zullen je aan de voeten liggen.

Wereldheerschappij is binnen handbereik! Voor iedere Star Wars fan die daarvan droomt, is deze zelfroerende beker het perfecte cadeau!

Productdetails

  • Officiële Star Wars licentie 
  • Opdruk: „The force is strong with this one“
  • Werkt op batterijen
  • Activatie door knop op oor van de beker
  • 2 AAA-batterijen nodig (niet inbegrepen)
  • Afmeting: 14 x 11 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T07:06:40+00:00