Contact

Star Wars: sleutelvinder R2D2

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Fans van Star Wars weten natuurlijk wel, dat wanneer je in nood bent, je altijd de hulp van R2D2 in kunt schakelen! Want deze leuke robot komt je snel te hulp wanneer je het hard nodig hebt. Bijvoorbeeld in het donker! Want deze leuke sleutelhanger is vanuit een ver sterrenstelsel hier geland speciaal om jou van licht te voorzien wanneer je het nodig hebt. Geniaal cadeau voor Star Wars fans!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De vijand is in aantocht, je kunt hun voetstappen al horen, hun witte pakjes vanuit je ooghoeken aan zien komen, en jij kunt het sleutelgat niet vinden! Dat zou Han Solo zeker niet gebeuren, maar hij heeft dan ook de hulp van een van de slimste en meest eigenwijze robots ter wereld. En daarom is er nu deze officiële Star Wars R2D2 sleutelhanger, omdat ook jij je weg in het donker moet kunnen vinden! Voor alle fans van Star Wars, de cultfilm die nog steeds ongekend populair is en waarvan in december 2015 weer een nieuwe film is uitgekomen en de rage weer opnieuw op gang heeft gebracht!

Een mooie sleutelhanger zodat je deze leuke robot altijd bij je kunt hebben. Leuk natuurlijk en vooral ook erg handig, want hij laat zijn licht graag voor jou over alles schijnen. Zolang je het maar aardig vraagt, natuurlijk. Een leuke sleutelhanger waarmee het vinden van het sleutelgat en stuk makkelijk wordt! Een leuk cadeautje voor alle fans, groot en klein, oud en jong. Een sleutelhanger zodat je altijd kunt herinneren aan welke kant je staat! Prachtig cadeau voor een verjaardag, of zomaar tussendoor.

Productdetails

  • Officieel Star-Wars product
  • Reageert door te knipperen en geluid te maken
  • Met mini zaklamp

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:20:54+00:00