Contact

Star Wars grilltang met geluid

€ 38,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Dat de worst met je moge zijn! Deze grilltang maakt een barbecue voor fans van Star Wars nog spannender. Deze grilltang is niet alleen vormgegeven als een origineel lichtzwaard uit de filmklassiekers, maar heeft ook nog originele geluidseffecten als je de hamburgers omdraait. Een galatisch cadeau voor mannen die graag barbecuen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wees op je hoede voor de Dark Side, want voor je het weet is de ene kant van de steak zwart geblakerd. Dat zal je met deze Star Wars grilltang niet meer gebeuren. Deze tang, vormgegeven als lichtzwaard, wekt de Jedi in jou. En het barbecuen wordt nu nog veel spannender. Deze grillhulp, die er precies zo uit ziet als het wapen van Darth Vader, is niet alleen heel erg handig, maar heeft nog een ander bijzonder effect. Bij het gebruiken van dit lichtzwaard worden geluidseffecten geactiveerd, die bij iedere fan van Star Wars geweldige herinneringen oproept. Je waant je meteen lichtjaren verwijderd van deze aardse barbecue.

Geeft jouw beste vriend een tuinfeest met barbecue ter gelegenheid van zijn verjaardag? Dan heb je hiermee het perfecte cadeau, want iedere fan van Star Wars of barbecuechefs zullen buitenaards verrast zijn van dit geweldige cadeau. De kracht van dit wapen wordt versterkt door 2 AAA-batterijen en zorgt ervoor dat de strijd tegen het kwaad stijlvol en met geluiden iedere keer weer aan de barbecue uitgevochten wordt. Is het gevaar van verbrande worstjes eindelijk geweken, kan het lichtzwaard met de rode beschermingskap beschermd worden. En zelfs dan blijft dit gevaarlijke en behulpzame wapen het hoogtepunt van iedere barbecue.

Productdetails

  • Met geluidseffect 
  • Lengte ongeveer 57 cm
  • Materiaal: kunststof 
  • 2 AAA-batterijen benodigd (niet inbegrepen)
  • Alleen met de hand reinigen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T06:23:21+00:00