Contact

Star Wars eierwekker "R2-D2"

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
R2-D2 is in Star Wars al een betrouwbare en goede hulp. Maar in de keuken is hij dat nu ook! De kleine robot, of nog beter astromech droid, helpt je namelijk bij het in de gaten houden van het eten. R2-D2 kan, net als in de films, misschien niet praten, maar hij tikt en rinkelt wel. Zo zult u nooit meer vergeten hoe lang de heerlijke pizza of taart al in de oven staat. Een schitterend cadeau voor Star Wars-fans en voor keukenliefhebbers! 
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De tijd is bijna om... Snel terug naar het schip! De tijd is bijna verstreken! Nog 3 minuten tot de heerlijk intergalactische ovenschotel eindelijk klaar is. Met deze R2-D2 als kookwekker slaat je fantasie in de keuken zeker op hol! Eindelijk kan je in de keuken allerlei keuken-avonturen beleven, waardoor het koken nog veel leuker zal worden. En deze geweldige hulp slaat altijd alarm als Stormtroopers steeds dichterbij komen, maar ook als de zelfgebakken taart lang genoeg in de oven heeft gestaan. Ieder gerecht zal met de R2-D2 kookwekker perfect worden! En tijdens het eten kan je vertellen welke avonturen je beleefd hebt tijdens het kokkerellen.

De kookwekker is natuurlijk het perfecte cadeau voor alle fans van Star Wars en helemaal voor hen die ook nog eens graag urenlang in de keuken staan. Want zoals gezegd, er is geen betere hulp in de keuken als R2-D2. Hij zal tot op de laatste seconde de redder in nood zijn en is daarnaast nog een van de grappigste figuren uit de cultklassiekers. Eindelijk kan je ook van zijn diensten gebruik maken in je eigen huis. Met deze coole blikvanger zal nooit meer iets aanbranden. Een geweldige gadget voor Star Wars fans!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:20:41+00:00