Contact

Stapel- en speelkubussen

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De stapel- en speelkubussen zijn de beste speelkameraadjes voor de allerkleinsten! De kleurrijke kubussen kunnen eenvoudig door kinderhandjes worden gestapeld en bieden veel afwisseling. Dit originele cadeau is perfect voor nieuwsgierige kinderen vanaf 6 maanden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze kubussen zijn leuk om op elkaar te stapelen maar het is nog veel leuker om te ontdekken wat er achter deze grappige blokken allemaal schuil gaat. Ze beschikken namelijk allemaal over hun eigen speelmogelijkheden. Druk je op een knop, dan gebeurt er altijd wel iets leuks of grappigs! Iedere kubus zit vol met verborgen plezier. Zelfs als de kubussen op elkaar zijn gestapeld, kan het kind nog steeds gebruik maken van de functies die deze vrolijke blokken te bieden hebben.

Letters, gezichtjes, draaiknoppen, schuifdeuren, getallen, kleuren en nog veel meer details maken dit speelgoed zo uniek en geschikt voor kleine kinderen. Die moeten immers eerst de wereld ontdekken en die wereld begint in de kinderkamer. Daarnaast bevatten de kubussen ook geluiden om te beluisteren en kralen om te bekijken. De enorme afwisseling zorgt ervoor dat er dan ook meer dan voldoende te ontdekken valt en dat in slechts een paar kubussen. De kleine, nieuwsgierige kinderhanden vinden vanzelf hun weg als ze met dit speelgoed in aanraking komen. Dus bij alleen het stapelen van de kubussen zal het hier zeker niet blijven. Een geweldig cadeau dat ook het logisch denken en de motoriek van het kind op een prettige wijze ondersteunt. Door de compacte afmeting zijn de kubussen altijd handig voor onderweg en nemen ze in de kinderkamer weinig ruimte in beslag.

Productdetails

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:36:10+00:00