Contact

Stadlichtjes

Vanaf € 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Verlicht je kamer, keuken of misschien zelfs je badkamer met deze romantische lichtjes! Met een prachtig design waarbij je een mooie horizon van je favoriete stad kunt uitkiezen, en waarmee je een leuk lichtje krijgt dat een mooie charmante uitstraling heeft. Een prachtig cadeautje voor alle reizigers en stadsliefhebbers. Leuk als cadeautje om je te herinneren aan een mooie reis samen met je vriend, je vriendin of je geliefde!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat is jouw persoonlijke favoriete stad? Parijs, met zijn mooie monumenten en romantische plekjes onder de Eiffeltoren? Of het coole Londen, waar de rode dubbeldek bussen rondrijden langs de Big Ben. Of Wenen, die mooie stad met zijn koffiehuizen en mooie theaters en paleizen? Welke stad je ook graag herinnert, waar je ook de mooiste momenten van je leven hebt doorgebracht, met dit mooie kleine lichtje kun je die stad voor altijd dicht bij in de buurt hebben. Een prachtig lichtje waar een theelichtje in past en dat voor mooie herinneringen kan zorgen.

Een mooi cadeautje voor iedereen die van reizen houdt, ook leuk om een klein cadeautje te kunnen geven dat symbool staat voor een mooie reis die je aanbiedt aan de gelukkige! Of een leuke herinnering aan een romantische ontmoeting, een bijzondere reis samen met je vriend of vriendin. Een mooi cadeautje dat veel licht in iemands leven kan brengen! Een leuk cadeautje voor iedereen die van bijzondere steden houdt, en die begrijpt wat voor een speciale gevoelens elke stad heeft. Een prachtig cadeautje waarvan je ze wel allemaal wilt verzamelen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:16:22+00:00