Contact

Staande, persoonlijke bokszak met foto

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Soms moet je gewoon alle agressie de vrije loop laten. Dat kan het beste als je iemand tegenover je hebt staan die je absoluut haat! Wel, die persoon laat je op deze bokszak afbeelden en vervolgens sla je er heerlijk op los. Een echt origineel cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sommige mensen halen het bloed onder je nagels vandaan en laten je handen jeuken. Natuurlijk is het niet gepast om er zomaar op los te slaan, tenzij deze staande, persoonlijke bokszak met foto voor je neus staat. Zorg ervoor dat de persoon op de bokszak iemand is die je bij wijze van spreken wel eens een flinke klap zou willen geven en begin vervolgens met een fanatieke workout!

Dit is natuurlijk een bokszak met een knipoog. Je kunt er niet alleen tegen slaan, maar ook trappen. Dus als je een keertje helemaal los wilt gaan, dan biedt dit cadeau daarvoor alle mogelijkheden. Sla en trap tegen je chef, een beroemdheid die je haat of misschien wel iemand uit je familie waar je niet samen mee door één deur kan.

Een sparringpartner die altijd tijd heeft en altijd bereid is om een paar flinke klappen te incasseren, zo kun je dit geweldige cadeau beschrijven. De bokszak is van onderen zwaarder gemaakt met behulp van water, de bovenkant kan worden opgepompt met lucht. Het is vooral een leuk cadeau voor op een verjaardagsfeestje of op het feestje ter afscheid van een collega. Of in de kantine op het werk, alleen is het de grote vraag welke persoon er in dat geval op de bokszak wordt geportretteerd!

Productdetails

Staande, persoonlijke bokszak

  • Afmetingen: 1,50 x 0,5 m
  • Voet met water te vullen
  • Bovenste deel wordt opgepompt
  • Foto wordt in de houder geplaatst, verwisselbaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T18:42:20+00:00