Contact

Spoelhandschoenen met hart voor vrouwen

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het dagelijkse huishouden is zeker niet alleen een taak voor vrouwen. Maar deze speciale handschoenen zijn wel een mooi cadeautje om te laten zien hoe blij je bent met degene die eigenlijk meestal in de keuken staat om de vuile werkjes op te lossen. Een prachtig vormgegeven cadeau, met aandacht voor detail! Perfect als verrassing voor je partner, om te laten weten dat het harde werk je niet is ontgaat.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het huishouden is niet altijd maar saai en vervelend. Het is heel fijn om te zorgen voor een schone leefomgeving voor je hele gezin. Maar het is wel een fijn idee als je weet dat je omgeving ook ziet wat voor moeite je er allemaal voor doet. Voor al die vrouwen en mannen die zich dagelijks uitsloven om het eten op tafel te zetten en schoon te maken, is er nu dit leuke cadeautje. Echt weer zo'n leuk cadeautje dat tegelijkertijd handig, praktisch en super mooi is. Want wie houdt er niet van mooie spullen, zeker tijdens taken die misschien niet zo heel erg leuk zijn om te doen! Iemand moet het echter doen, en dan het liefst met deze mooie handschoenen aan.

De mooie harten laten je herinneren waarvoor je het ook al weer doet. Een prachtig cadeau dat iedereen direct in zijn of haar hart zal sluiten. Een hele mooie aanvulling op het bijbehoren schort dat ook via Cadeaus.be verkrijgbaar is. Een prachtig cadeau voor tussendoor, om te laten merken dat al het harde werk niet onopgemerkt is gebleven! Of natuurlijk als mooi cadeau voor jezelf, omdat je het verdient!

Productdetails

  • Materiaal: Oberstoff A: 95 % Polyester, 5 % Polyurethan, Oberstoff B: 100 % Gummi

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:35:22+00:00