Contact

Split-Cam

€ 21,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke fotocamera heb je gegarandeerd de lachers aan je zijde. Door de speciale manier van opslaan combineer je met dit toestel twee foto's in een, waardoor er hele grappige foto's ontstaan. Super leuk cadeautje! Er past een normaal 35 mm filmrolletje in, zodat je het toestel keer op keer kunt gebruiken. Welke combinatie maak jij? Klik!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een mens met het hoofd van een hond, een vogel met de poten van een paard. Je lekkere pizza die overgaat in een waterval. Een gezicht dat in een palmboom verandert. Met dit leuke fototoestel kun je allerlei grappige combinaties maken. En dat alles met een klik op de knop. Er zijn eenvoudigweg geen grenzen.

De combinaties die je kunt maken zijn werkelijk onbeperkt, of nou ja, met deze camera kun je 32 foto's maken, die elk bestaan uit twee verschillende beelden. Je kunt ze horizontaal of verticaal met elkaar verbinden. Je kunt een normaal filmpje gebruiken met 35 mm en minstens 400 ASA. Met deze schizofrene manier van foto's nemen die voor veel lachen zal zorgen wanneer je de foto's laat ontwikkelen. Een leuk cadeautje dat je altijd bij je wilt houden om die leuke momenten vast te kunnen leggen en voor een leuke herinnering te zorgen.

Geweldig cadeau voor jong en oud, voor amateurfotografen en professionele mensen. Een leuk alternatief voor foto's gemaakt met je smartphone. Erg leuk idee voor een feestje! Inclusief een handleiding. Super cadeautje, erg origineel en perfect voor alle gelegenheden. Verjaardagen, bruiloften en familieweekenden, altijd een leuk cadeautje om klaar te hebben liggen!

Productdetails

  • 11.4 x 7 x 3.8 cm.
  • Goed voor alle 35 mm film (aanbevolen 400+ ASA)
  • Geen flitsfunctie
  • Inclusief handleiding

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:51:10+00:00