Contact

Splat Stan onderzetter

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Sorry, ik haal snel een doekje! Dat hoeft niet meer, want met de Splat Stan onderzetter kun je het omstoten van een glas of beker voorkomen. Tafels en andere oppervlakken zijn van nu af aan beschermd tegen de onhandige veroorzakers van omgevallen glas- of servieswerk.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Koppen thee of koffie bevinden zich dagelijks op talloze arbeidsplekken en dreigen door onhandige bewegingen het meubilair te bevuilen. Terwijl sommigen er altijd op letten dat hun kop koffie op een veilige plek staat, zijn het altijd weer die anderen die ervoor zorgen dat belangrijk documenten met thee of koffie zijn doordrenkt. Speciaal voor deze onhandige stuntelaars is de Splat Stan onderzetter een uitkomst. Ideaal voor het kantoor of thuis in de buurt van waardevolle stukken textiel. Dit praktische cadeau is vervaardigd van stevig silicone, is gemakkelijk te reinigen en heeft de vorm van een geplet mens.

In het geplette deel van het lichaam is ruimte voor het plaatsen van een glas of beker. Het lijkt een macaber tafereel maar deze Splat Stan onderzetter met zijn rood-oranje signaalkleur mag op geen enkel bureau ontbreken. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje en hiermee is het omstoten van een glas of beker vrijwel uitgesloten. Ook de onhandige koffie- of theegenieter kan nu zonder problemen een volle mok naast zijn computer of in de buurt van de papieren op bureau neerzetten. Ken je iemand die er min of meer patent op heeft een glas, kop of wat dan ook om te stoten, dan is dit natuurlijk het ideale cadeau!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:11:10+00:00