Contact

Splash – de spetterende keukenhulp

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze spetterende keukenhulpjes zijn een nieuwe mijlpaal voor de keuken. Ze zijn modieus, ietwat extravagant, brengen kleur in het alledaagse keukenleven en zijn een geweldige hulp in de keuken. De Splash opvangschaal, pollepel en de leuke snijplank zijn een stijlvol cadeau voor iedereen die met liefde en in stijl wil kokkerellen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het maken van vlekken hoort natuurlijk bij het koken, maar met dit cadeau worden spetters en vlekken in de keuken juist iets bijzonders. Tegenslagen en foutjes in de keuken worden nu ineens moderne blikvangers. Vanaf nu wordt geknoei deel van de uitstraling van de keuken. Deze spetterende keukenhulpjes zijn leuk, stijlvol en vooral erg praktisch. Ze zullen zelfs van normale maaltijden iets spetterends maken! Een keukenschort is met deze hulpjes eigenlijk niet meer nodig en het kokkerellen krijgt ineens veel meer charme.

Daarnaast kun je met dit keukengerei ook nog eens nieuwe vlekken vermijden. Vooral de Splash opvangschaal is een uitstekende keukenhulp, want nu kan ook de pollepel na gebruik makkelijk neergelegd worden, zonder dat daarbij nog meer vlekken en spetters op het tafelkleed komen. Daarbij past ook de extravagante Splash pollepel, die met zijn buitengewone uitstraling voor kleur op tafel zorgt. Met de Spalsh snijplank kunt u iemand een fantastisch cadeau geven: zij ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook een perfecte houvast op het aanrecht. Eindelijk hoef je niet meer na te denken waar je het keukengerei neer legt na het koken. Uiterst hygiënisch en ontzettend stijlvol: het Splash keukengerei zijn een uitstekend cadeau voor iedere keukenliefhebber.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T04:52:32+00:00