Contact

Speelgoedtelefoon

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De babbelende telefoon op wieltjes is een cadeau waar kinderen geen genoeg van kunnen krijgen. Als ze het toestel achter zich aan trekken maakt het de vrolijke telefoon geluiden en hetzelfde gebeurt als je aan de draaischijf draait. Deze speelgoedtelefoon is een fantastisch cadeau voor kinderen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De draaitelefoon is vandaag de dag retro, voor kinderen blijft het toestel met de hoorn en de draaischijf een spannend stuk speelgoed waar ze geen genoeg van kunnen krijgen. Immers, als je een nummer draait, dan bewegen de ogen van het toestel en klinken er geluiden. Kinderen vinden dat prachtig! Ook met de afneembare hoorn weten ze wel raad. Je kunt er in praten en misschien praat er wel iemand terug. Hallo, hallo, is daar iemand?!

Veiligheid staat natuurlijk voorop bij de kleine ontdekkers, die nog niet alle gevaren goed kunnen inschatten. Daarom is het telefoonsnoer bijzonder kort, zodat het kind het snoer niet om de hals kan wikkelen. Door de vier wielen is deze speelgoedtelefoon ook een soort voertuig geworden waarmee het kind op pad kan gaan. Er zit een koord aan vast waarmee de rijdende telefoon voortgetrokken kan worden. Daarmee is het kind in beweging en juist beweging is voor opgroeiende kinderen uiterst belangrijk. Als tijdens het rijden de telefoon dan ook nog grappige geluiden produceert, dan is het kind volkomen in zijn element en geniet van de wereld met het wonderbaarlijke maar o zo lieve telefoontoestel om zich heen. Een passend cadeau voor een petekind, het kind van een kennis, enen familielid of natuurlijk het eigen kind!

Productdetails

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T01:10:59+00:00