Contact

Speelgoed mobieltje met geluid

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kinderen houden van die leuke, kleine mobiele telefoons. Schenk het kind nu het eerste mobieltje met veel geluiden, blinkende lampjes en interessante knoppen. Een origineel cadeau voor kinderen vanaf 12 maanden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kinderen vinden alles leuk wat een geluid maakt, wat licht geeft en wat de grote mensen ook gebruiken. Een portemonnee, geld en de sleutelbos zijn spullen die kinderen graag in handen hebben. En ook de mobiele telefoon hoort in dat rijtje thuis. Een echte smartphone is natuurlijk niet geschikt voor een 1-jarig kind, maar dit speelgoed mobieltje vinden kinderen absoluut cool! Hij blinkt, maakt geluiden en reageert direct als kinderen op een van de knoppen drukken.

De plastic telefoon kan rustig uit de kleine kinderhanden vallen zonder dat hij kapot gaat. Dit model is immers speciaal voor de allerkleinsten ontworpen. Zelfs het kleine display blijft intact als je erop staat. In het display bevindt zich een foto van een kleine, vriendelijke beer, die altijd weer met het kind telefoneert! Een fantastisch verjaardagscadeau voor kinderen, maar ook de ouders verheugen zich vast en zeker als de kinderen hun eigen smartphone met rust laten en zich vol op het speelgoed mobieltje storten. Immer, dit plastic telefoontje ziet er toch veel mooier uit en maakt ook leukere geluiden. Bovendien zit er een beer in en kan het kind met dat dier telefoneren. Dat maakt het mobieltje zo interessant voor de nieuwsgierige kinderen die nu eindelijk een eigen telefoon in handen hebben!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T03:09:58+00:00