Contact

Speelgoed autocircuit met looping

€ 74,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit autocircuit met looping vormt een echt bont pretpark met veel autoplezier. De kleine meegeleverde Wheelies racen naar beneden, terwijl de muziek speelt en de lichtjes branden. Dit fantastische cadeau-idee zorgt voor veel plezier en vreugde in de kinderkamer!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kinderen die van auto's houden zijn meteen verknocht aan dit kleine paradijs met bochtige wegen, een looping en de twee Wheelies als voertuigen. De kleine, grappige wagentjes met een Little People figuur als bestuurder scheuren van bovenaf over de schans naar beneden en dat is altijd een spannend gezicht. Als op dat moment ook nog de lichtjes gaan branden en er muziek te horen is, dan lijkt de kinderkamer opeens in een kermis te zijn veranderd. Voor kinderen betekent dit een ongekende sensatie en veel speelplezier!

Dit is eens wat anders dan saai met een autootje over het tapijt bewegen. Hier wacht een toren vol plezier op de Wheelies en de kinderen. Vooral het geluid en het licht tijdens het naar beneden suizen van de kleine wagentjes zetten de kinderen in vuur en vlam. Daarnaast ondersteunen de bonte kleuren en de grappige afbeeldingen op deze autotoren het speelplezier. De toren is ca. 60 cm groot en een genot om te zien. Door de hoogte en de bonte kleuren is het een grote blikvanger in de kinderkamer. Verras de eigen kinderen, een petekind of de kinderen van familie of kennissen met dit speelgoed autocircuit met looping, een verrassend geschenk voor jongens en meisjes.

Productdetails

Afmeting: ca. 60 cm
Inhoud:

  • Twee Wheelies
  • Een Little People figuur
  • Typische pretpark details

Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden
Voor de lichten en de muziek zijn drie AA-batterijen nodig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:07:49+00:00