Contact

Spaghettimaat “ik heb honger als een paard”

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Spaghetti al dente koken is eenvoudig, maar precies genoeg koken is bijna onmogelijk. Met de spaghettimaat “Ik heb honger als een paard” blijft er noch spaghetti over, noch is er te weinig. Een grappige en praktische keukenhulp als origineel cadeau.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

In de keuken van spaghettiliefhebbers mag deze originele spaghettimaat “Ik heb honger als een paard” niet ontbreken. De hoeveelheid ongekookte spaghetti past in de uitsparingen waarmee precies wordt uitgemeten hoeveel spaghetti je wenst. Door de perfecte porties van tevoren uit te meten, weet je precies wat je na het koken van de beroemde Italiaanse deegwaren te wachten staat. Alles is aangegeven, van porties voor kinderen tot porties voor degenen die honger hebben als een paard. De tijden van drie dagen achter elkaar resten spaghetti eten zijn nu voorgoed voorbij. Een culinair en creatief cadeau voor keukenprinsessen en keukenprinsen.

Staat er een dag geen spaghetti op het menu, dan past de handzame spaghettimaat in de keukenlade, want hij neemt weinig ruimte in beslag. Het fraaie model is ook prima geschikt om decoratief in de keuken opgehangen te worden. Voor vrienden, kennissen of familieleden met een hart voor de Italiaanse keuken is dit cadeautje gegarandeerd een voltreffer. Het is bovendien een leuk hebbedingetje om mee te nemen als je bent uitgenodigd voor een etentje. De gastheer of de gastvrouw zal zich zeker verheugen en wellicht is een volgend etentje daarmee een feit. Immers, de spaghettimaat moet worden getest bij gasten die niet zo veel eten én de spaghettiliefhebbers die honger hebben als een paard!

Productdetails

  • Materiaal: acryl
  • 17 x 7 x 0,2 cm
  • Met gaatje om op te hangen (of voor wie heel weinig honger heeft)

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T04:32:32+00:00