Contact

Spaghettilepel Gina

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze super leuke spaghettilepel is een leuk cadeautje voor in elke keuken! Want hoe lekker die lange slierten ook zijn, het opscheppen is altijd een lastig gedoe! Maar nu nooit meer, want met deze leuke lepel verdeel je makkelijk de spaghetti over de borden. Eet smakelijk!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een leuk origineel cadeautje. Deze spaghettilepel zal iedereen direct bekoren. Niet alleen omdat hij zo handig is, want die lastige lange slierten zijn altijd heel lastig te hanteren, ook vanwege zijn leuke vormgeving. Hoe krijg je de spaghetti goed op het bord zonder direct de hele keuken onder de spaghetti te krijgen? Inderdaad, met deze handige lepel gaat dat uitstekend. Dat scheelt weer schoonmaken!

Maar deze lepel is niet zoals andere spaghettilepels. Want deze lepel is ook nog eens super leuk om naar te kijken! Met zijn leuke gezichtje spreekt hij direct tot de verbeelding. Leuk voor volwassenen dus, die misschien vooral het praktisch aspect kunnen waarderen, maar ook voor kinderen die vanaf nu ook graag in de keuken mee willen helpen. Want spaghetti opscheppen was nog nooit zo leuk!

Een super cadeautje dus voor alle spaghetti-eters, jong en oud. Een leuk cadeau voor het hele gezin, voor iemand die op zichzelf is gaan wonen, eigenlijk voor iedereen! In de vrolijke kleur oranje zodat je elke maaltijd met gezelligheid aan tafel kunt beginnen. Wie wil er dit keer opscheppen?! Met zijn vrolijke ogen maakt deze leuke lepel in ieder geval iedereen aan het lachen! Wie maak jij blij met dit leuke cadeau? Eet smakelijk alvast!

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Afmetingen: 5,5 x 5,5 x 29,3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T02:42:01+00:00