Contact

Spaghetti toren

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Spaghetti Tower- Dit is een leuke manier om spaghetti te bewaren. Met de deksel van deze toren bepaal je ook nog eens heel precies de juiste hoeveelheid voor 1 tot 4 personen. Een stijlvol cadeau-idee voor iedereen die van pasta houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Pastaliefhebbers worden met dit fraaie accessoire voor in de keuken volledig verwend. De spaghetti toren is namelijk meer dan een elegante en mooi vormgegeven voorraadbus, hij heeft ook een zeer praktische functie. De deksel kun je instellen op het aantal te bereiden porties pasta. Daarmee is een bekend probleem opgelost. Immers, wie heeft er niet getwijfeld of de handvol spaghetti nu te veel of te weinig is voor het aantal eters. Na afloop was er te weinig spaghetti en kreeg iedereen slechts een half bord of er bleef juist veel te veel over. Met de spaghetti toren zijn de borden precies goed gevuld en laat je met een goed gevoel de hoeveelheid spaghetti in het water glijden.

Bovendien is de voorraadbus ook een opvallende en stijlvolle verschijning. Het grappige haantje op de spaghetti toren kijkt boven alle andere levensmiddelen uit en door de slanke vorm neemt deze toren weinig ruimte in beslag. De transparante kunststof is handig, omdat je in een oogopslag ziet hoeveel pasta er nog in huis is. Voor verschillende soorten pasta is het natuurlijk handig en leuk meerdere spaghetti torens in huis te hebben. Kortom, een origineel moederdag cadeau of gewoon leuk voor in de keuken.

Productdetails

Material de plástico

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:20:35+00:00