Contact

Spaghetti rollognese vork

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Spaghetti eten kan vooral voor kinderen een beetje ingewikkeld zijn - maar niet meer met deze speciale vork, want met dit leuke cadeautje rol je de spaghetti makkelijk in een keer op je vork. Hap!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen kent het wel, die lastige lange slierten die je op een of andere manier elegant op je vork zou moeten kunnen draaien. Het ziet er ook altijd zo makkelijk uit als iemand anders het doet! Maar als je er zelf aan begint, zit je onder de rode pastaspetters en nog valt de spaghetti van je vork voordat je hem naar je mond hebt kunnen brengen... Gelukkig is daar nu eindelijk een antwoord op gevonden! Op Cadeaus.be is er nu eindelijk een vork waardoor er niets meer in de weg staat om van die heerlijke pasta te genieten: de spaghettivork Rollogonese.

Daarmee kun je die lastigste van alle pastasoorten kinderlijk eenvoudig op de vork nemen en opeten. Je draait de pasta letterlijk op je vork. Met zijn 19 centimeter lengte en een handvat uit mooi en hoge kwaliteit hout is het een praktisch en mooi roze cadeau, of ook te verkrijgen in blauw. Die vervelende lange draden worden makkelijk in bedwang gehouden doordat je eenvoudigweg draait aan het einde van de vork. Met een elegante draaibeweging landt alle pasta nu in je mond, zonder te morsen! De Rollognese kan in de afwasmachine afgewassen worden. Een leuk cadeautje voor kinderen én volwassenen. Of natuurlijk voor jezelf, want in plaats van er klungelig uit te zien omdat je het spaghetti-eten nog niet onderf knie hebt, zie je er nu super cool uit met deze super functionele Rollognese. Spaghetti lastig? Nee hoor! Aanvallen maar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:43:24+00:00