Contact

Spaarvarken in roze of zwart

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Het kost meestal aardig wat geld om dromen in vervulling te laten gaan. Natuurlijk kun je digitaal sparen, maar dat vergeet je snel. Beter is het om een herinnering in huis te hebben staan om het sparen nooit te vergeten. Met dit stijlvolle spaarvarken geef je een herinnering aan het sparen cadeau én een blikvanger voor in huis. Een cadeau voor iedereen met grote dromen!

* Verplichte velden

€ 29,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat een schattig varkentje! Maar laat je niet voor de gek houden door zijn schattige uitstraling; deze spaarpot levert wel degelijk resultaat. De mooie spaarpot is een dagelijkse herinnering aan de noodzaak om te sparen. Daarmee is het een handige herinnering én mooie blikvanger in één.

De spaarpot is een leuk cadeau bij een afstuderen, nieuwe baan of gewoonweg een verjaardag. Iedereen heeft wel een grote droom waarvoor gespaard moet worden. Of het nou een wereldreis, eerste auto of bungee jump is, deze spaarpot maakt het sparen een klein beetje makkelijker.

Extra leuk is het als je alvast een donatie in de spaarpot doet om de ontvanger op weg te helpen. Of verzamel meer geld door de hele familie bij het cadeau te betrekken. Dit is geen saaie spaarpot, maar een trendy exemplaar in roze of zwart. De inhoud is makkelijk te bereiken door de sluiting op de buik. Draai de sluiting open en het gespaarde geld komt je tegemoet. Op naar het verwezenlijken van die langverwachte droomauto of wereldreis! Een mooi cadeau voor hem en voor haar.

Productdetails

  • Een artikel van de "Gift Company"

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:19:56+00:00