Contact

Spaarpot trouwauto

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Zit je eenmaal in de feestelijk gedecoreerde trouwauto, dan nadert het grote moment met de minuut. Het huwelijksfeest is zo'n feest waarbij niet op een eurootje wordt gekeken, want alles moet perfect zijn. Deze spaarpot trouwauto kan worden volgetankt met de nodige euro's en als origineel huwelijkscadeau het kersverse paar goed op weg helpen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vaak gaan er maanden zuinig leven en sparen aan een huwelijksfeest vooraf. Je wilt je gasten immers het beste van het beste bieden en er een uniek, groots feest van maken. Duur betekent niet altijd goed, want uiteindelijk gaat het om een prettige, feestelijke sfeer, die nu eenmaal niet te koop is. Maar aan voldoende lekker eten en drinken mag het niet ontbreken en ook vrolijke muziek hoort bij een leuk huwelijksfeest.

De spaarpot trouwauto is bijzonder goed geschikt als huwelijkscadeau, want in de de achterklep van de prachtige witte auto bevindt zich een gleuf om voldoende munt- en papiergeld in de trouwauto achter te laten. De bruid met het fraaie boeket bloemen en de bruidegom in zijn zwarte huwelijkspak zien er levensecht uit en maken de trouwauto compleet. Op de nummerplaat staat het Engelse woord 'wedding', zodat overduidelijk is dat dit een grote dag voor de twee inzittenden is. De spaarpot trouwauto is ook een grappig geschenk in combinatie met een andere cadeau. Uiteindelijk hangt het van de kapitaalkracht van de gever af hoeveel geld hij of zij voor het huwelijkscadeau wil en kan uitgeven. Ook hier geldt dat het niet om de grootte van het bedrag gaat, maar om de geste iets te willen schenken. Natuurlijk is de bijzondere spaarpot ook een prima cadeau voor het aanstaande bruidspaar, zodat ze voor het huwelijksfeest kunnen sparen!

Productdetails

  • Afmetingen: 14 x 22,5 cm
  • Materiaal: kunststeen
  • Met rubberen dop aan de onderkant

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T14:16:58+00:00