Contact

Spaarpot "Mopshond"

€ 79,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Iedereen kent hem wel, de kleine, gedrongen mopshond. Maar een exemplaar van keramiek dat ook nog eens veel geld kan bewaken, dat is echt uniek te noemen! Een beestachtig goed geschenk voor spaarders en hondenliefhebbers.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit kleine dikkerdje is een zeer geliefde hond. Hij doet niemand kwaad en kijkt altijd trouw uit zijn ogen. Aangezien hij is gemaakt van keramiek eet hij geen hondenvoer. Wel neemt hij graag geld in ontvangst. Deze mopshond is namelijk als spaarpot op de wereld gekomen en heeft daarom een gleuf op zijn rug. Hoe meer je hem met munten voert, hoe zwaarder hij wordt. Gelukkig is dit een robuust exemplaar en ligt het geld hier veilig opgeborgen. De mopshond beweegt zich niet en kan dus ook niet laten merken hoe rijk hij ondertussen aan het worden is.

De spaarpot met vier poten en snoezig gezicht is een fantastische blikvanger in een kast, op de vensterbank of gewoon op een bureau. Ook als potje voor giften bij een evenement is dit deze praktische en opvallende verschijning een spaarpot die de bezoekers vast en zeker graag vullen willen. Het is echter maar de vraag of het ingeworpen geld ooit weer tevoorschijn komt, want niemand wil deze lieve hond kwaad doen. Kijk maar eens in zijn schattige en zelfs een beetje droeve ogen, wat een schat! Dat betekent dat je één ding 100% zeker weet: het geld in deze spaarpot is absoluut safe en afgeschermd opgeborgen. Een origineel verjaardagscadeau, met of zonder extra inhoud!

Productdetails

  • Materiaal: keramiek
  • Afmeting: 14,5 x 23 x 30 cm
  • Gewicht: 1,11 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T23:51:10+00:00