Contact

Spaarpot "Koe"

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De koe zegt „boe“ - en spaart bovendien geld! Al jouw kleingeld hoef je vanaf nu niet meer onder de matras of in een sok in de sokkenlade te bewaren, want met deze spaarpot kun muntjes en bankbiljetten op een leuke en grappige manier verzamelen. Absoluut een goed idee voor iedereen die spaart voor een groter doel!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Spaarpotten zijn altijd een goed en praktisch cadeau, vooral als deze ook nog eens heel cool vormgegeven is. Het is eventueel een goed cadeau voor die ene lieve vriendin, die voor een verre reis aan het sparen is. Of voor je zoon, die zo snel mogelijk een eigen auto wil aanschaffen. Want de financiële middelen voor zulke grote doelen heb je waarschijnlijk niet in een dag bij elkaar gespaard.

De nieuwe bezitter van deze spaarkoe zal zich in ieder geval verheugen op het geld wat ze verzamelen bij elke munt die ze hierin gooien. Deze gevlekte spaarkoe is, gevuld met grote of kleine bedragen, al een ware blikvanger in de kast. Bovendien bewaakt hij jouw muntenschat ook nog eens heel goed en zorgvuldig. De spaarpot is ook een leuke manier om geldbedragen als verjaardagscadeau te geven. Nu hoef je deze niet meer in een saaie witte envelop te stoppen. Liefhebbers van koeien en andere dieren zal de spaarpot een groot plezier doen, zodra ze een goed gevulde spaarkoe van jouw cadeau krijgen. Nu kunnen ze eindelijk beginnen aan het plannen en uitvoeren van hun dromen, die meestal niet goedkoop zijn.

Bankbiljetten en munten zullen vanaf nu geduldig wachten tot jij de spaarpot weer komt legen. Handig en leuk: geld sparen wordt nu nog origineler en de spaarkoe staat daarnaast goed in iedere kamer van het huis. Een opvallend cadeau-idee voor alle spaarvarkens!

Productdetails

  • Spaarpot in koe-design
  • Met gleuf voor munten
  • Verpakkingsformaat: 8,5 x 15,7 x 8,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:23:00+00:00