Contact

Spaarpot goudstaaf

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Het is niet alles goud wat er blinkt. Toch is deze blinkende goudstaaf bijzonder waardevol, als hij maar goed gevuld is. De spaarpot is perfect geschikt om op een creatieve manier iemand geld cadeau te doen.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Alleen al de vormgeving en het design stralen luxe en glamour uit en roept herinneringen op aan films met goudstaven in klassieke bankkluizen. Deze spaarpot goudstaaf is vervaardigd van keramiek en voorzien van een metallic gekleurde laklaag. De gestanste nummers en tekst laten deze waardevolle staaf er bijzonder authentiek uitzien. Een perfecte accessoire op bureau of op een boekenplank. In de gleuf aan de zijkant kan zowel muntgeld als papiergeld gestoken worden.

Deze goudstaaf biedt veel praktische mogelijkheden. Hij kan op de toonbank worden neergezet als spaarpotje voor een goed doel, in het kantoor als potje voor iets lekkers bij de koffie of in de ruimte waar workshops of trainingen op basis van giften worden gehouden. De goudbar is ook uitermate geschikt voor het schenken van geld bij een huwelijks- of verjaardagsfeest. Natuurlijk kan hij ook gewoon als spaarpotje aan kinderen of volwassenen worden gegeven, want het is altijd leuk om op deze manier geld te sparen voor bijvoorbeeld de naderende vakantie. Ook als extra huishoudpotje komt dit cadeau-idee prima van pas. Bovendien is de goudstaaf ook een decoratieve blikvanger in de woning of de kantine naast het koffiezetapparaat. Kortom, deze spaarpot goudstaaf is een multi-inzetbaar cadeau voor tal van gelegenheden.

Productdetails

  • Afmeting: 19 x 8 x 5 cm
  • Materiaal: keramiek
  • Designer: Aleksandr Mukomelov

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T03:21:37+00:00