Contact

Spaarpot "Financiële crisis"

€ 8,80
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een overlevingspakket voor zware tijden. Dat is deze spaarpot financiële crisis, die er ondanks de crisis chique uitziet. Een origineel kado om geld te schenken bij een verjaardag of huwelijksfeest.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De spaarpot financiële crisis is een cadeautje waar je alle kanten mee op kunt. In ieder geval ga je met dit leuke kado op een humoristische manier met de financiële crisis in de wereld om. De spaarpot lijkt op een sardienenblikje dat je open moet trekken. Dit cadeau voor zware tijden is ook daadwerkelijk van blik gemaakt en trek je open als je de financiële nood te hoog wordt en er dringend geld nodig is. Niet voor niets staat er op de zijkant 'Financial Crisis Survival Kit' geschreven. Op de bovenkant bevindt zich een gleuf om munten in te werpen, maar ook opgevouwen bankbiljetten vinden door de gleuf hun weg naar het hart van deze bijzondere spaarpot. Een leuk afstudeercadeau.

Immers, alleen geld geven is wel heel erg saai. Met deze spaarpot bepaal je zelf hoe duur je het kado wil maken of beter gezegd, hoeveel geld je uit wilt geven. Een pas getrouwd stel of de net afgestudeerde student, ze kunnen allemaal wel een financieel steuntje in de rug gebruiken. Het cadeau is ook een ideaal accessoire voor verenigingen of stichtingen die op basis van giften en schenkingen werk verrichten. Is het blikje vol, dan kan de balans weer worden opgemaakt.

Productdetails

  • Materiaal: blik 
  • Afmeting: 3,5 x 10 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T04:53:15+00:00