Contact

Spaarpot Einstein E = mc²

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een geniaal idee om eens wat geld apart te houden voor later. Zo'n idee kan ontstaan als je deze spaarpot Einstein E = mc² als cadeau in ontvangst mag nemen. Dit borstbeeld van de begaafde natuurkundige is een geniaal cadeau-idee voor knappe koppen en liefhebbers van de natuurwetenschap.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Massa is energie. Dat maakte Einstein duidelijk met zijn formule E = mc² en daarmee werd hij wereldberoemd. Iedereen kent de formule en iedereen kent Einstein. Soms is hij afgebeeld met een wilde bos haar, soms ziet hij er wat ordelijker uit zoals op dit fraaie borstbeeld waar de beroemde formule in is verwerkt. Over ordelijk gesproken, deze buste is niet alleen een mooi decoratiestuk in een kamer waar veel wordt nagedacht, het is ook een plek waar je iets aan hebt als je niet zo ordelijk met geld omspringen kan.

Iets apart leggen om te sparen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Kijk je Einstein aan, dan herinner je je weer dat het toch wel verstandig is om zo nu en dan iets apart te leggen voor de vakantie of de aankoop van een speciaal cadeau. Einstein is zelf zo behulpzaam, dat hij als spaarpot aanbiedt om muntgeld of bankbiljetten in het borstbeeld te bewaren. Hiervoor is een handige gleuf in het beeld aangebracht, dat is natuurlijk ook geniaal! De van steengoed vervaardigde spaarpot Einstein E = mc² is 18 cm hoog en een origineel cadeau voor slimme fans van de wetenschap. Natuurlijk zullen ook geniale spaarders zich over zo'n geschenk verheugen. Immers, het geleerde hoofd bestaat uit een enorme massa, pardon, uit een enorme hoeveelheid energie!

Productdetails

  • Afmeting: 18 x 10 x 10 cm
  • Materiaal: steengoed

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:27:59+00:00