Contact

Spaarpot "Capitalist Pig"

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een kapitalist is iemand met veel geld. Met het meegeleverde krijt schrijf je telkens weer jouw grote spaardoel op dit bijzondere spaarvarkentje. Een leuk cadeau voor wie van plan is ooit te gaan sparen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wil je sparen voor een romantisch etentje met je partner in dat prachtige restaurant in het park? Dan schrijf je “etentje restaurant” op het varken en vult hem meteen met wat munt- of papiergeld. Op die manier heb je sneller een etentje bij elkaar gespaard dan je denkt. Is het etentje achter de rug, dan veeg je gewoon de tekst weer uit. Met de vier meegeleverde krijtjes kun je het zwarte spaarvarken weer van een nieuw spaardoel voorzien, bijvoorbeeld 'zakgeld vakantie' of 'nieuwe sneakers'. In de kantine op het werk zou de tekst 'lekkere koekjes' erop kunnen staan. Ook kun je aangeven dat iemand met zijn tengels van de spaarpot af moet blijven. Dat doe je het best in je eigen woorden!

Dit originele cadeau zal lange tijd voor veel plezier zorgen, omdat je telkens weer een nieuw doel kunt opschrijven. Aan de onderkant bevindt zich een rubberen dop die toegang biedt tot het gespaarde geld. Daardoor is het niet nodig om het dikke varkentje te slachten als je aan je geld wilt komen. Geld sparen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Dit beschrijfbare varkentje is daarom een mooi steuntje in de rug voor de mensen die wel iets opzij willen leggen, maar er telkens weer niet aan toe komen.

Productdetails

  • Materiaal: keramiek
  • Afmeting: 14 x 20 x 11 cm
  • Incl. 4 stukjes krijt voor een individueel opschrift
  • Rubberen dop aan de onderkant

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:10:08+00:00