Contact

Spaarpot "Benzinegeld"

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Wanneer de benzine prijzen weer aan het stijgen zijn, besef je dat dit cadeautje een super keuze was. Want deze handige spaarpot laat zien hoe ver je al op weg bent voor je volgende reis. Doe er een muntje in en zie de kilometerteller verschuiven! Geweldig leuk cadeautje!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De woorden ''stijgende'' en ''benzineprijzen'' schijnen met elkaar getrouwd te zijn. Het leven wordt er namelijk vrijwel nooit goedkoper op. Daarom sparen steeds meer mensen voor de dingen die ze eigenlijk graag willen doen, maar niet zo makkelijk kunnen verwezenlijken. Bijvoorbeeld een weekendje naar Texel, of een roadtrip naar Berlijn. Maar met dit leuke spaarpotje kun je iedereen die bij jou over de vloer komt aanzetten om ook een kleine donatie te doen. Want het is niet zomaar een normale spaarpot. Nee, dit varkentje weet dat het leuk is om ergens voor te sparen, en laat dat ook zien!

Het doosje ziet er uit als een lege tank, maar wanneer je er een muntje in gooit, klimt de teller en lijkt de tank helemaal vol te zitten! Als dan toch blijkt dat je er niet genoeg geld in hebt gegooid, gaat de teller weer naar nul. Maar niets houdt je tegen om er nog een muntje in te gooien! Een grappige spaarpot waarmee iedereen direct snapt waar het omgaat. Sparen en volgooien die tank! Een super cadeautje voor als iemand zijn of haar rijbewijs heeft gehaald, of om samen als gezin te sparen voor de grote vakantie. Hoe meer geld er in de pot komt, hoe verder je kunt gaan namelijk!

Productdetails

Afmetingen: 12,3 x 12,5 x 9,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T14:17:31+00:00