Contact

Solar Coaster

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bouwen, spelen en leren; de Solar Coaster achtbaan op zonne-energie heeft het allemaal. De perfecte manier om kinderen spelenderwijs te leren over het milieu en hernieuwbare energie.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze Solar Coaster is niet zomaar een knikkerbaan, hij werkt op zonne-energie! Hierdoor heb je nooit meer batterijen nodig en kan jij altijd, waar en wanneer je maar wilt spelen met deze toffe achtbaan. Zie hoe dit slimme stukje techniek de balletjes een voor een naar boven tilt net als een echte achtbaan doet met de wagentjes. Zodra ze bovenin zijn aankomen beginnen ze aan hun snelle reis naar beneden waar ze door de lift weer automatisch naar boven worden getild. Een fantastisch cadeau om kinderen kennis te laten maken met hernieuwbare energie zoals zonne-energie.

Het spel is voor kinderen vanaf 6 jaar gemakkelijk in elkaar te zetten door middel van de makkelijk te begrijpen handleiding. Eenmaal in elkaar gezet kan de Solar Coaster meteen overal worden gebruikt. Met slechts een klein beetje zonlicht is deze achtbaan al klaar voor gebruik. Hij is dus helemaal België -proof. Vanaf nu staat niets je meer in de weg om alleen, of natuurlijk met vriendjes te gaan spelen.

Het milieu is een belangrijk thema waar je kinderen niet vroeg genoeg over kan informeren. Gelukkig hoef je zelf geen lesprogramma op te stellen en leren de kinderen dit spelenderwijs wanneer ze zien dat er geen batterijen nodig zijn om de achtbaan op te starten. Neem deze stoere achtbaan mee op vakantie en zie hoe de kids zich de gehele dag vermaken. Niets staat de kids nog in de weg om de hele dag ongestoord plezier te hebben!

Productdetails

  • Werkt volledig op zonne-energie, geen batterijen meer nodig!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:27:12+00:00