Contact

Solar charger zonnebloem

€ 57,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze solar charger zonnebloem heeft geen water nodig, maar slechts daglicht. Een milieuvriendelijk cadeau dat nooit verwelkt en met zonne-energie diverse technische apparaten oplaadt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op de vensterbank voor het raam, op het balkon of in de tuin, de solar charger zonnebloem kan op vele plekken ter decoratie worden neergezet. Het moderne design met de witte bloempot, twee groene blaadjes en een groot zonnepaneel aan de bovenkant maakt van dit cadeau een absolute blikvanger. Eentje die echter meer in huis heeft dan alleen mooi te zijn. Deze zonnebloem slaat namelijk ook zonne-energie op en laadt daarmee diverse apparaten. Twee LED-lampjes geven aan wanneer de 2.500 mAh lithium batterij volledig is opgeladen.

Met 5 Volt en 1.000 mA kan deze milieuvriendelijke oplader via de meegeleverde usb-kabel apparaten opladen waaronder een iPhone, een iPod en nog veel meer apparatuur. Op dit innovatieve cadeau zullen familie, vrienden en kennissen verbluft reageren, want wie verwacht er nu dat deze hightech zonnebloem echt in staat is om je iPad of mobiele telefoon op te laden zonder dat er een stopcontact aan te pas komt? Dat is de kracht van de natuur waarbij in dit cadeau op een unieke wijze gebruik van wordt gemaakt. Extra handig in zonnige landen waar het nogal eens voorkomt dat de stroom uitvalt, maar ook goed inzetbaar in ruimtes zonder stopcontact zoals een schuur of tuinhuisje.

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: 23 x 10 x 10 cm
  • Incl. herlaadbare 2.500 mAh lithium accu
  • Output 5V/ max. 1000 mA
  • USB in- en uitgang
  • Laadstatus van de batterij wordt via 2 LED-lampjes aangegeven

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:45:31+00:00