Contact

SOI - handtas lampje

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zorg voor wat licht in de duisternis van je handtas! Dat doe je door middel van het SOI handtassen lampje. Het wereldwijd eerste lampje voor in handtassen. Het perfecte cadeau voor elke vrouw die een handtas in haar bezit heeft! Iedereen kent het gezoek naar de portemonnee, lippenstift of autosleutel wel. Dit duurt altijd bijzonder lang omdat het zo donker is in die handtas. Het SOI lampje voorkomt dit soort situaties.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De handtas van een vrouw is een mysterie. Er verdwijnen dingen zoals een boek, een lippenstift, sleutels, en tal van andere spullen in een keer in. En als je dan besluit om die tas eens een keer uit te mesten vind je er een berg spullen in terug die je al zo lang kwijt was! Om dit probleem voor eens en altijd uit de wereld te helpen is er een geniale uitvinding gedaan. Een handtassen lampje! Wereldwijd het eerste lampje dat automatisch licht geeft. Dit bijzondere voorwerp is het ultieme cadeau voor elke vrouw! Het lampje reageert op je hand. Het lampje is ook ontworpen op basis van de vorm van een hand. Zodra er een hand in de tas gestopt wordt begint het lampje licht te geven. Er is dus eindelijk licht in de duisternis. Dit maakt de zoektocht naar eyeliner, lippenstift, sleutels of kauwgum een stuk gemakkelijker en voorkomt gênant gegraai en lichte paniekaanvallen.

Het lampje werkt op batterijen en gaat alleen aan als het nodig is. Dit maakt het ook nog eens een milieubewust cadeau! Ideaal voor mode – en milieubewuste vrouwen. Geschikt voor echtgenote, dochter of moeder. Maar eigenlijk kun je elke vrouw die een handtas in haar bezit heeft ontzettend blij maken met dit cadeau. Een uniek, bijzonder nuttig en ook grappig cadeau-idee. Voorkom een hoop gedoe en zorg voor meer rust met dit cadeau. Het enige waar je aan hoeft te denken is het lampje uit je handtas te halen als je een andere wilt gebruiken.

Productdetails

  • LED - lichtjes:
    • Beginnen te branden zodra je hand in de buurt komt
    • Gaan vanzelf uit
    • Aangedreven door batterijen
  • Diameter: 70,2 mm, hoogte: 22 mm, gewicht: 41 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:32:50+00:00