Contact

Sofa butler "James"

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hoe vaak heb jij je wel niet gewenst dat je een butler in huis had? Heb je even geen zin om het aanrecht op te ruimen? James! Jij zit net lekker, maar je thee staat nog bij de waterkoker? James! Een echte kost iets meer geld, maar dit tafeltje maakt al een hoop goed. Een mooi tafeltje dat je praktisch aan de bank vastklemt, waar je al je benodigdheden uit kan stallen. Kun je in ieder geval even blijven liggen of zitten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Natuurlijk hebben we allemaal het liefst een echte James, of weet je nog de butler uit de TV-serie ''The Nanny''? Een Niles is stiekem nog veel leuker, maar aangezien niet iedereen een vier verdiepingen tellend huis, vier kinderen en een dikke portomonnee heeft - is hier sofa nutler James. Kun je in ieder geval alles naast je op de bank zetten zonder dat je je om de haverklap weer uit je knusse dekentje moet manoevreren, omdat het je nog aan iets ontbreekt. Misschien klinkt het verwend en lui - die paar stappen naar de keuken of die trap af is ook niet het allerergste wat je kan gebeuren. Maar zeg nu zlf, op het moment zelf is het knap irritant - alles bij je behalve hetgeen dat je eigenlijk wilde pakken.

Dat is nu over met dit praktische tafeltje. Prima te bevestigen op een bankleuning tussen de 16 cm en 25 cm breed en stevig bovendien. Je hoeft niet bang te zijn voor gewankel en omvallende thee, want het tafeltje zit vast door middel van klemmen. Ideaal als je een lekker avondje serie bingen hebt gepland. Gewoon die fles water, dat glas wijn of de thee plus een schaaltje lekkers - en natuurlijk je telefoon op dat tafeltje. Jij kruipt in je dekentje tegen je partner aan en niks meer aan doen. Dit tafeltje geeft je ook nog een mooi staaltje design om naar te kijken dus dat is ook niet onprettig. Topcadeau dus. Voor jezelf of voor die ene vergeetachtige vriendin die altijd pas beseft wat ze nog moet pakken als ze al op de bank zit. Heel handig ook voor je ouders of opa, hoeven ze niet telkens overeind uit hun luie stoel. Deze sofa butler is altijd goed!

Productdetails

  • Makkelijk in gebruik
  • Bruikbaar voor bankleuningen van 16 tot 25 cm breed
  • Afmetingen: 28,4 x 28,4 x 11 cm
  • Materiaal: metaal gepoedercoat 
  • Kleur: wit met grijze kunstleerafwerking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T20:56:35+00:00