Contact

Social Network notitieblok

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit originele cadeau kun je ook eindelijk die ene ouderwetse vriend welkom heten in het tijdperk van de online communities! De praktische notitieblokjes hebben een design volgens moderne sociale netwerken en zullen er op ouderwetse manier voor zorgen dat niets meer vergeten wordt. Handig voor thuis en op kantoor! Niet alleen leuk vormgegeven, maar ook superhandig. Een ideaal cadeau voor de vergeetachtige vriend of vriendin!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Persoonlijke boodschappen en herinneringen kunnen met de social network notitieblokjes nu eindelijk weer met de hand op papier worden geschreven. Zo zal een belangrijke dag of afspraak nooit meer worden vergeten! De overstap van digitaal terug naar analoog zal voor veel internetverslaafden niet makkelijk zijn, maar gelukkig hebben de notitieblokjes het design van de alombekende sociale netwerken. Zo kunnen afzender, ontvanger, datum, tijdstip en zelfs een onderwerp worden toegevoegd. Zo kunnen de memo's extra liefdevol en effectief vorm gegeven worden en zullen een lach op ieder gezicht toveren. De notitieblaadjes zijn ook ideaal voor op het kantoor. In een saaie kantoorruimte zijn deze zelfklevende notities een leuke afwisseling tussen alle saaie papieren.Het maakt het maken van afspraken en herinneringen nog makkelijker! Of herinner je collega's aan een lunchafspraak.

De belangrijkste notities kunnen eindelijk overzichtelijk en duidelijk kenbaar gemaakt worden. Een uniek cadeau voor iedere social network gebruiker, die eigenlijk niet meer zonder het vertrouwde blauw-witte design kan. Geplakt op kasten, spiegels of deuren wordt ieder huis automatisch een virtuele ruimte met een analoog tintje. Een inventief en innovatief cadeau-idee, niet alleen voor de vergeetachtigen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:35:31+00:00