Contact

Snurkstopper "Bokshandschoen"

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze bokshandschoen is een originele en relatie-reddende snurkenstopper. Stoot eenvoudigweg de snurkende partner aan met een korte maar goed gemikte stoot en slaap heerlijk verder zonder die vervelende snurkgeluiden naast je.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een van de grootste ergernissen in relaties: een snurkende partner! Natuurlijk hou je van hem of haar, maar 's nachts zou je hem wel eens een zachte tik willen verkopen zodat je partner stopt met die zagende geluiden. Dat de buren er nog nooit over hebben geklaagd is een wonder! Gelukkig is er nu deze originele snurkenstopper. Zodat wanneer je snurkende partner je weer uit je slaap houdt, en je hem of haar ook niet meer wakker kunt schudden omdat dat niet meer helpt, je het antwoord altijd bij de hand kunt hebben.

Alle gefrustreerde partners van snurkers zullen deze snurkenstopper heerlijk vinden. Een klein tikje is voortaan voldoende om het snurken te onderbreken en eindelijk heerlijk zelf in slaap te vallen. De bokshandschoen is een lichtgewicht snurkenstopper, bevestigd aan een houten handvat. In totaal is het 32 x 12 x 9 cm waardoor het mogelijk is om van een afstandje toe te slaan. Met deze kleine helper kom je eindelijk aan je verdiende nachtrust toe, zodat je uitgerust en gemotiveerd aan de nieuwe dag kunt beginnen. Ook een super leuk cadeautje voor snurkers die graag hun partner tegemoed willen komen en met dit cadeau duidelijk aangeven dat ze er zelf ook niets aan kunnen doen dat ze snurken. Deze snurkenstopper is een handig middel om te laten zien hoe zeer je je partner nodig hebt om zelf van je snurken af te komen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:50:28+00:00