Contact

Snorrenset voor noodgevallen

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Nepsnorren voor iedere gelegenheid! Hoe jij en je vrienden tot nu toe zonder deze redders van talrijke mensenlevens door het leven konden gaan, is ons een raadsel. Want met de snorren voor noodgevallen is het bijvoorbeeld een stuk makkelijker geheimagent te zijn. Deze snorren zijn een must-have voor iedere man!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze set bestaat uit zes verschillende snorren en zijn een perfect cadeau voor iedere gelegenheid of gewoon zo als kleine verrassing. Voor Carnaval, Halloween of voor het vrijgezellenfeest van je beste vriend of voor in de photobooth bij het volgende huwelijk: de set met snorren voor noodgevallen moet je bij ieder feestje bij de hand hebben.

Ieder man of vrouw wordt in een handomdraai omgetoverd tot een cowboy, Italiaan, oliesjeik of goochelaar! Maar als je eens undercover door de stad wil slenteren zijn deze snorren natuurlijk ook erg handig. Niemand zal je zo snel herkennen. Misschien ook een grappig idee voor een volgend kinderfeestje. De kleine bezoekers zien er meteen een stuk ouder uit! Is het je al eens opgevallen dat ook wereldberoemde acteurs zoals Brad Pitt, Johnny Depp of George Clooney af en toe even een snor laten staan om hun look even te veranderen. Dat kan jij dus nu ook. Als je geen permanente snor hebt, kan je in noodgevallen er toch nog snel eentje krijgen. Deze opplak snorren zijn een cool alternatief en je hoeft niet eeuwig te wachten tot je een mooie volle snor onder de neus hebt. En deze snorren passen bovendien bij ieder outfit of kostuum en zijn geschikt voor ieder feestje. Dit cadeau zit wel snor!

Productdetails

  • Zes zelfklevende snorren in een set
  • Elk afzonderlijk verpakt
  • Per verpakking een gentleman-, cowboy-, italiaanse-, borstel-, oliesjeik- en goochelaarssnor
  • Elk ongeveer 8 cm x 2 cm x 0,8 cm
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:35:39+00:00