Contact

Sneeuwbol - schud je gelukkig!

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Eindelijk eens de loterij winnen? Je droompartner vinden of slagen voor je examen? Met dit leuke geluksvarkentje gaat het je vast lukken! Schud hem om te activeren en zie hoe hij de sneeuw laat dwarrelen. Een leuk cadeautje om iemand een hart onder de riem te steken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sommige mensen zit het gewoon niet altijd mee. Een platte band, ziek worden aan het begin van de vakantie, altijd je sleutels kwijt. Nou ja, laten we je maar niet herinneren aan alles wat tegen kan zitten. Maar de redding is nabij! Met dit leuke geluksvarkentjes zorg je ervoor dat het geluk weer aan jouw zijde komt. Het is immers een kwestie van... geluk! En dat is nu net waar dit leuke varkentje zich over heeft ontfermt.

In zijn mond een klavertje vier, voor het kleine beetje extra geluk dat hij jouw kant op brengt. Schud hem en zorg ervoor dat al jouw wensen uitkomen! Mooi weer bestellen voor dat verjaardagsfeestje? Geen probleem! Een keer schudden maar! Ervoor zorgen dat die leuke jongen of dat leuke meisje je eindelijk ziet staan op het schoolplein? Geen probleem, ook daar zorgt dit leuke varkentje eenvoudigweg voor!

Een super leuk geschenk voor alle ongeluksvogels, die wel een beetje geluk kunnen gebruiken! Om al je wensen te vervullen en om voor veel gezelligheid en plezier te zorgen! Leuk voor jong en oud! En voor iedereen die er niet in gelooft dat dit leuke varkentje echt voor geluk zorgt kunnen wij maar een ding zeggen: probeer het eerst maar eens! Wie niet waagt, wie niet wint!

Productdetails

  • Van glas, met glitter
  • Afmetingen: 8,5 x diameter 6,5 cm.
  • In transparante cadeauverpakking.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:21:42+00:00