Contact

Sneeuwbol met fotolijst

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie zei dat je in een sneeuwbol alleen maar winterlandschappen mag zien? Bovendien zet je ´m dan ook niet het hele jaar door op tafel, dat doe je met deze wel! In deze sneeuwbol kan namelijk een mooie foto. Wat je erin stopt, is aan jou, maar deze prijkt het hele jaar door in huis, inclusief lieve rode hartjes als je ´m schudt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je ziet ze al jaren en vooral tijdens de feestdagen: deze sneeuwbollen. Normaal komt er glitter uit tevoorschijn wanneer je schudt, uit deze komen hartjes! Nu weet jij vast al een aantal gelegenheden waarvoor je deze aan iemand cadeau kan doen. Niets leukers dan een mooie foto hierin doen en het aan je geliefde geven, gewoon als blijk van waardering of natuurlijk voor Valentijnsdag. Wed maar dat je je meisje hier blij mee maakt. Of je hier nu zelf alvast een foto in doet of haar zelf een foto laat kiezen: dit vindt ze leuk. En het mooiste: de persoon in kwestie kan wisselen zoveel ze wil.

Misschien heeft ze een hondje of kat die ze ook eens een mooi plekje wil geven - kan allemaal, er passen zelfs twee foto´s in. De liefde aan de ene zijde, een mooie droom van een vakantiebestemming aan de andere zijde misschien? Door het nostalgische design is deze sneeuwbol een apart accessoire dat overal in huis tot zijn recht komt. Het kan het hele jaar blijven staan en de kans is groot dat je visite de bol regelmatig oppakt, want ja, de bollen staan erom bekend dat ze glitteren. Maar tadaa: er komen hartjes tevoorschijn. Kortom: met dit cadeautje kun je weinig verkeerd doen. Juist doordat de ontvanger de sneeuwbol kan personaliseren.

Productdetails

  • Hoogte: 8 cm 
  • Plaats voor twee foto´s

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:40:44+00:00