Contact

Sneeuwbol met bruidsfoto

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Deze sneeuwbol met bruidsfoto is een kleine verrassing waar je mee voor de dag kunt komen. Dit is eens wat anders dan de gewone fotolijst. Even schudden en de romantische sneeuwvlokken dwarrelen rondom het bruidspaar!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De sneeuwbol met bruidsfoto is een leuk cadeau voor het kersverse bruidspaar. Op de achtergrond van de twee gedetailleerd vormgegeven figuren is ruimte voor de bruidsfoto die natuurlijk perfect past bij deze romantische sneeuwbol. Het is zo'n cadeau wat je als bruidspaar nooit meer wegdoet, omdat er zoveel herinneringen aan vast zitten.

Door de geringe omvang past deze sneeuwbol in zowel de woonkamer alsook in de slaapkamer, de badkamer of op het tafeltje in de gang. Je kunt hem ook als fraaie herinnering op je bureau in kantoor zetten en er zo nu en dan even mee schudden. Wie een beetje handig is kan de sneeuwbol zelf in de auto aanbrengen. De sneeuwbol met bruidsfoto past niet alleen bij een kersvers bruidspaar, maar ook bij mensen die hun trouwdag vieren. Je kunt er je ouders of grootouders dus ook op een originele manier mee verrassen!

De sneeuwbol met bruidsfoto is een personaliseerbaar cadeau waarbij de foto voor de persoonlijke touch zorgt. Ben je handig met computerprogramma's, dan kun je natuurlijk ook een foto bewerken en er tekst aan toevoegen. Op die manier heb je al snel een buitengewoon creatief cadeautje voor de mensen die de belangrijkste dag in hun leven vieren!

Productdetails

6,5 x 6,2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-26T08:53:09+00:00