Contact

Snack app voor op kantoor

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een leuk en vooral grappig cadeautje dat van een ordner toch wel een heel grappig onderdeel van je kantoor maakt. Ook leuk voor op je werkkamer natuurlijk! Een speciaal vakje voor wat snoepjes en snacks voor tussendoor. Leuk cadeautje voor collega's en vrienden die het soms wel lastig vinden om de hele werkdag door te komen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen kent ze en iedereen weet ook dat ze niet echt heel speciaal zijn en vooral niet erg leuk om naar te kijken. Maar ze zijn wel handig en gewoonweg vaak nodig op kantoor om allerlei informatie samen te kunnen bewaren. Maar met dit cadeautje wordt een ordner nog veel meer! Want nu hoef je nooit meer te staren naar die saaie achterkanten van ordners, maar kun je staren naar de snack die je hebt verdiend als je dat vervelende werk af hebt gemaakt. Een super handig cadeautje dat decoratief en mooi is om van alle saaie kantoren een gewilde omgeving te maken.

Een vrolijke accessoire die uit geen enkel kantoor geweerd zal worden! Een mooie decoratie voor elke ordner. Want of er nu de rekeningen van tien jaar geleden in zitten, of de beleidsstukken van dat onderwerp dat je liever direct vergeet, met deze leuke toevoeging maak je het een ordner dat je graag bij jou in de buurt hebt staan! Een echt gewild cadeautje voor op elk kantoor en in elke werkkamer! Een leuk idee voor als iemand een nieuwe baan krijgt, of gewoon voor tussendoor. Want die saaie werkdag mag op alle manieren opgevrolijkt worden. En dit cadeautje helpt al een heel stuk!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-12-01T10:52:21+00:00