Contact

Smile - vrolijke kaarsen voor onderweg

€ 5,90
(€ 196,67 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een vrolijke lach, dat doet iedereen goed! Maar op sommige momenten nog veel meer, en daarom is er deze speciale kaars. Een Smile To Go. Een heerlijke gele smile die de ontvanger van deze kaars precies op dat moment kan ontvangen of aansteken wanneer hij of zij het even nodig heeft. Onderweg, op het werk, wachtend op de bus. Een perfecte manier om iemand even een steuntje in de rug te geven, op elk moment van de dag!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sommige dagen zit het allemaal niet mee, en weet je niet meer hoe je weer een positieve kijk op de dingen kunt krijgen. Het begint te gieten als je net naar huis aan het fietsen bent, je krijgt een lekke band en tot overmaat van ramp heb je ook die ene deadline niet gehaald. Wat zou het dan fijn zijn om even er aan herinnerd te kunnen worden dat er ook nog fijne dingen zijn, en dat je vrienden hebt die er voor je zijn. Precies voor dat soort situaties is er dit leuke cadeautje, dat je altijd bij je kunt dragen als je het gekregen hebt.

Een stralende lach voor in je broekzak – op die manier is met deze vrolijke kaars je vriend of vriendin er ook voor je, wanneer zij zelf niet in de buurt kunnen zijn. Een lach die je direct blij maakt, zodat je op die saaie grijze dag opeens helemaal opgemonterd wordt. Met deze kaars in een mooi blikje is het mogelijk. En omdat het makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden, kun je overal blijdschap en vrolijkheid aansteken. Een aangestoken vriendelijke lach doet meer dan je wellicht kunt vermoeden. Een leuk cadeautje om te geven, omdat je op die manier altijd herinnert wordt en je iemand een vriend of vriendin zelfs van afstand op kunt vrolijken. Want als je deze brede lach ziet, verdwijnen alle grijze gedachten als sneeuw voor de zon.

Productdetails

  • 100% parraffine
  • Doosje met deksel
  • Brandduur: 4-6 uur
  • Diameter: 6,5 cm x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:33:10+00:00