Contact

Smeltend horloge in de stijl van Dalí

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Dit prachtige horloge zou zeker in de smaak gevallen zijn bij de grote kunstenaar Salvador Dalí! De "zachte" wijzerplaat vormt zich zo om de pols, waardoor het lijkt alsof deze van je pols afdruppelt. Een beter accessoire zult u niet snel vinden. Maar dit horloge heeft niet alleen een prachtig en indrukwekkend design, maar laat ook nog eens tot op de seconde precies zien welke tijd het is. Een prachtig cadeau voor kunstliefhebbers!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Salvador Dalí liet zich bij zijn schilderijen inspireren door de ontwikkelingen van de tijd waarin hij leefde. Ook de smeltende klok in zijn schilderijen had een bepaalde symboliek. De surrealistische kunstenaar werd bij het vormgeven van de smeltende klok namelijk geïnspireerd door de relativiteitstheorie van Einstein. Hij wilde hiermee de betrekkelijkheid van de tijd weergeven.

En ook jij kunt nu genieten van deze prachtige kunstwerken: de smeltende klok kan je nu als horloge bij je dragen. Fascinerend en verbluffend! Een absoluut uniek accessoire, waarvan iedereen onder de indruk zal zijn. Door de subtiele zwarte polsbandjes past dit prachtige klokje gegarandeerd bij iedere outfit! Net als in het oorspronkelijke kunstwerk „De volharding der herinnering“ trekt dit horloge al onze opvattingen over normale klassieke horloges in twijfel. Want normaal hebben horloges een ronde wijzerplaat, zijn stevig en gemaakt van hard materiaal. Maar dit horloge is nu precies het tegenovergestelde: niet hard, maar smeltend en organisch. Want waarom zou een uurwerk altijd hetzelfde moeten zijn? Een horloge kan ook beweeglijk zijn, waarmee het concept van een horloge helemaal opnieuw wordt uitgevonden. Dit horloge is op zich al een waar kunstwerk.

Vanaf nu zul je met plezier de tijd in de gaten te houden. Door de prachtige geschenkbox, waarmee het horloge verstuurd wordt, is het een uniek geschenk voor iedere kunstliefhebbende vriend!

Productdetails

  • Zwarte rubberen polsband
  • Quartz uurwerk
  • Romeinse cijfers
  • Chroomkleurige randen
  • Luxe geschenkverpakking
  • Past perfect om iedere pols; zeer aangenaam om te dragen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:14:58+00:00