Contact

Smart koelkastmagneten

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Transformeer je koelkast in een ware "smart" koelkast met de Smart koelkastmagneten. Elk van deze 18 magneetjes staat voor een andere smartphone app die je vast vaak hebt gezien en maakt je woning tot een ware moderne hub.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De afgelopen jaren is alles om ons heen 'smart' aan het worden. Het begon natuurlijk met de smartphone maar nu is je televisie, je koelkast en soms zelfs de spiegel in je badkamer een 'smart' object. Voor wie daar niet al het geld voor over heeft zijn hier de leukste apps tot magneetjes gemaakt zodat jij toch overal een smart object van kan makenDeze Smart Magnets werken natuurlijk niet als normale apps maar zien er wel super realistisch uit om er toch voor te zorgen dat jij je in de toekomst waant.

Er is tegenwoordig een app voor alles wat we doen of zouden willen doen en van die apps zijn weer duizenden kopieën. En al deze apps hebben weer een eigen leuke kleine logo maar het zijn er te veel om ze allemaal te kijken. Daarom hebben wij de 18 leukste uitgezocht die als magneet op je koelkast, of iets anders van ijzer, kan vastmaken. De Smart koelkastmagneten is een origineel cadeau om te geven, of 18 kleine cadeautjes om te delen.

Plak ze op je koelkast en maak er een ´smart´ koelkast van, of transformeer je verwarming in een ´smart´ verwarming. Een ideaal cadeau welke helemaal geschikt is voor 2015.

Productdetails

  • Realistische app-magneten
  • 18 magneten met verschillende app symbolen
  • Afmeting per magneet: 2 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:31:42+00:00