Contact

Sleutelvinder fluit

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Sleutelvinder Fluit is gemaakt voor mensen die vaak hun sleutels verliezen. Met dit apparaatje aan je sleutelbos wordt het terugvinden van je sleutels een fluitje van een cent!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Er is weinig zo irritant als de deur uit willen lopen en je sleutels niet kunnen vinden. Opeens sta je vast in je eigen huis op precies het moment dan je er klaar voor bent om de deur uit te gaan. Of misschien ben jij wel een persoon die regelmatig zijn sleutels verliest bij vrienden of in het park. Daarom heeft Cadeaus.be nu het Sleutelvinder Fluit. Een klein apparaatje voor aan je sleutelbos waarmee je jouw sleutels terug kan vinden door simpelweg te fluiten.

Vanaf nu is het vinden van je sleutels een fluitje van een cent met het Sleutelvinder Fluit. Dit piepkleine apparaatje begint te piepen zodra jij begint te fluiten. Met het Sleutelvinder Fluit aan jouw sleutelbos verzeker jij jezelf ervan dat je altijd je sleutels weer terug kan vinden. En met het ingebouwde rode LED lampje kan je ook visueel makkelijk in het donker je sleutels zien liggen. Dit lampje is meteen geschikt om ´s avonds het sleutelgat te kunnen vinden waardoor er echt helemaal niets meer is wat jou er van weerhoudt om lekker in je eigen bed te kunnen slapen. Het Sleutelvinder Fluit werkt op 1 CR2016 knoopcel batterij welke wordt meegeleverd en waardoor jij direct na ontvangst met een gerust hart de deur uit kan lopen.

Productdetails

  • Werkt op 1x CR2016 batterij (meegeleverd)
  • Bevat kleine onderdelen en is daarom niet geschikt voor kinderen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:07:15+00:00