Contact

Sleutelhouder ''tong''

€ 18,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Op voorraad

Het legendarische logo van de Rolling Stones is de uitgestoken tong, die in dit geval zeer goed van pas komt! Een sleutelbos ophangen is nauwelijks meer nodig, want de sleutels plakken vanzelf aan de magnetische tong en blijven op hun plek hangen. Een origineel cadeau voor rock liefhebbers en notoire sleutelkwijtrakers!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Een uitgestoken tong in woning, waarom niet? Als je na een avondje stappen thuiskomt, dan plak je de sleutels gewoon aan de tong en val je in bed in slaap. Zo gemakkelijk is dat. Als je de volgende dag half wakker door het huis loopt en een broodje bij de bakker wilt kopen, dan is het zoeken naar de sleutels niet meer nodig. De uitgestoken tong is immers de vaste plek voor huissleutels en die tong is niet te overzien.

De sleutelhouder ''tong'' kan overal in huis aan de muur worden bevestigd of met magnetische kracht aan een metalen oppervlak. De magneet van de tong zelf is beresterk en kan een sleutelbos met gemiddeld 15 sleutels dragen. Dus vrijwel iedere sleutelbos kan van deze rock-sleutelhouder gebruik maken. Met of zonder sleutels, dit aparte accessoire is een absolute blikvanger! Hijs is bovendien vrij uniek, want hoe vaak zie je nu ergens een uitgestoken tong op de muur zitten?

Je hoeft natuurlijk niet per se een fan van de Rolling Stones te zijn om deze tong als sleutelhouder in huis te hebben. Een liefhebber van nieuwe, gekke gadgets, daarvoor is deze sleutelhouder ''tong'' ook een passend cadeau. Een uitgestoken tong in de gang of in de keuken, daarmee heb je een stukje decoratie in huis waar menigen een puntje aan kan zuigen!

Productdetails

  • Met sterke magneet
  • Houdt sleutelbos met maximaal 15 sleutels
  • Geschikt voor montage aan de muur of magnetische bevestiging
  • Materiaal: hoogwaardig kunststof
  • Afmetingen: 9 x 8 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-11-16T00:20:05+00:00