Contact

Sleutelhanger vliegenzwam

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In vroeger tijden was de vliegenzwam een geluksbrenger en die status heeft hij bij veel mensen nog steeds. Deze fraaie sleutelhanger met de rode paddenstoel met witte stippen is een fantastisch cadeau voor goede vrienden of kennissen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

In oude verhalen over heksen, in sprookjes en in legendes duikt de vliegenzwam telkens weer op als een echte geluksbrenger. En ook vandaag de dag brengt hij iedereen nog veel geluk. Deze sleutelhanger met de rode paddenstoel met witte stippen is dan ook een perfect cadeau voor iemand die je veel geluk toewenst en die bovendien ook veel geluk heeft verdiend.

Een fraaie beloning in de vorm van de paddenstoel die je beter niet opeet, omdat hij voor de mensen giftig is. Dit fraaie exemplaar met het groene strikje is echter niet gevaarlijk. Integendeel, hij is er om je te beschermen tegen ongelukken en misères. De sleutelhanger vliegenzwam is vervaardigd van gegoten tin en heeft een lengte van 11 cm. De witte stippen zijn niet alleen fraai als contrast op de rode hoed van de vliegenzwam, ze zijn vandaag de dag echt in de mode. In veel kledingstukken en accessoires keren de stippen terug. Zonder stippen, maar met een fijn groen lijntje is het strikje direct onder de ring vormgegeven.

Dit is een sleutelhanger die je koestert en daardoor voelen ook de sleutels aan deze sleutelhanger zich veilig en geborgen. Door de vorm van de vliegenzwam herkent je hand meteen de sleutelhanger als hij er in de tas naar op zoek is.

Productdetails

  • Materiaal: gegoten tin
  • Afmeting: 11 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:55:57+00:00