Contact

Sleutelhanger "Varken"

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Gelukssymbolen zijn er in alle landen. In buurland Duitsland is het varkentje een beroemd gelukssymbool. Deze fraaie sleutelhanger telt echter nog twee andere symbolen voor het grote geluk. Een praktisch en passend cadeau-idee voor vrienden en familie.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Gelukssymbolen zijn vaak gebonden aan een land, maar niet allemaal. Het klavertje vier en de vliegenzwam met zijn rode hoed en witte stippen zijn in veel landen bekend als symbool voor geluk. In Duitsland hoort het varkentje ook in dat rijtje thuis. Deze sleutelhanger “Varken” brengt wel erg veel geluk, want bovenin hangt de vliegenzwam en ook nog een klaverblad. Dat zijn dus drie tekenen van geluk ineen. De ring heeft een diameter van 5 cm en is aan de buitenkant voorzien van de tekst „Good luck & keep smiling“. In het midden van de ring hangt een vrolijk varkentje. Als dat geen geluk brengt!

Naast de beroemde symbolen beschikt deze bijzondere sleutelhanger ook nog over een decoratief, groen strikje met witte stippen. Daardoor is het een modern en excentriek accessoire met de praktische functie van een sleutelhanger, die echter uit twee delen bestaat. De ring met de tekst vormt het ene deel van de sleutelhanger, de kleinere ring met het strikje het andere deel. Een ketting houdt de twee delen bij elkaar. Gun je iemand heel erg veel geluk, dan is dit het passende geschenk. Ook prima geschikt als een handig en grappig kerstcadeau voor jong en oud!

Productdetails

  • Geëmailleerd en gegoten zink
  • Diameter: 5 cm
  • Totale lengte: 11 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T00:13:21+00:00